dubbelt kul

Jag såg precis repriset på sofias änglar. Det var bra och man blev lite känslosam och så.
Jag kom och tänka på Johnny och Mattias, man vet oftast inte vem som är vem. Det är samma sak med Filip och Fredrik, Eric och Macckan, säkert många mer men jag kommer inte på fler namn. Killarna är ju roliga och dubbelt så roliga när de är tillsammans med deras andra "halva".

Båda vet vilka dom är men vem är vem?


let's party

Gårdagen var hur skön som helst. Jag och mamsen gick för att hälsa på några vänner. Därifrån gick jag ner till stan och träffade vanessa och jennifer, vi åkte till skärholmen. Där hittade dom lite grejer och jag hittade en till rocka billy scarf. Samma färg fast en använder jag på gymmet och den andra på vardagar.
Vi åkte vidare till heron city och träffade mer folk. Vi tittade på filmen "Love and other drugs", sjuuuukt skön och bra film. Efter filmen satt vi och snackade och käkade glass, sjukt kul hade vi iaf.

Idag träffade jag Heidi en snabbis och sen stack jag och träna med jennifer. Jag och jennifer har så mycket planer det närmaste fem åren och början på det är i sommar.


jag tycker synd om dom som inte har dessa två som vänner, dom är toppen.


white light moment

Det är lördag klockan nio och jag är uppe! vilken överrakskning. Jag vaknade klockan åtta hos vanessa och gick hem. Jag skulle egentligen iväg snart men jag avbokade det för jag är otroligt trött. Vi hade det kul igår, snackade massor, dansade lite och sen tittade vi på film. Vi pratade mycket om balen som faktiskt är snart. Nu vet vi ungefär vilka som vill gå med vilka och så. Spännande. Jag vet iaf vem jag vill gå med :) Men jag vet inte vilken färg på klänningen jag ska ha. Vissa kanske inte tycker att balen är så viktig, men det är den, lite iaf. Man har gått med samma människor i tre år (vissa fem år) och man har verkligen kommit nära varandra. Det finns så sköna människor i min klass (och paralell) och jag har aldrig märkt det förut. Det kommer bli så himla sorgligt att ha skolavslutning och liksom säga hejdå. Jag kommer knappast träffa alla igen senare. Men vissa hoppas jag hålla kontakten med.

Ikväll blir det shopping och bio med härligt folk.
Puss



Nu kan du få mig så lätt

NU ska jag iväg med erica och vi ska titta på film hos marcus. Sen ska jag sova hos vanessa. Slägger upp två bilder och sen ska jag försöka blogga imorrn om jag hinner!



Pusss

segertåget



Nu är jag hemma hos Eveliina! vi har fikat på stan och sen så följde jag med henne hem. vi käkade as mycket godsaker hela 2 stycken bakelser åt jag, inte bra. vi snackade så mycket på vägen hem att vi inte kunde avbryta där så jag följde henne hem. Vi har snackat ytligare och pratat med en viss person som kommer få stryk imorrn (på toan). 

Nu ska jag fortsätta att vara social.

Söndag

Idag ska jag äta lucnh med Ranja och en till tjej. Efter det ska jag träffa jennifer och vi ska bränna lite kalorier. VI brukar använda maskinerna i minst 40 min och det motsvara = 400 kalorier ungefär. Sen brukar jag springa/gå i ungefär 20 min och det motsvarar = 200 kalorier ungefär. Så 600 kalorier och det är lite mer än en hel chipspåse. Jag har blivit beroende av träning, jag tycker verkligen att det är jätte kul. Jag tränar fyra gånger varje vecka nu och jag mpste tänka på att äta rätt också.


from miami to ibiza

har inte hunnit blogga p.g.a tidsbrist igeeen! Idag har jag iaf shoppat med mami. Blev mest nöjd med klockan men belv s¨åklart nöjd med det andra också. när jag satt på tåget hem så kom jag på att jag ändå skulle köpt dom där skorna jag såg först... skit skit skit, vrf blire allltid såååååå föör?

Nu snart ska jag till siljeströms och träffa folk! kukul :D hoppas vi ska dansa lite!
den ser inte exakt ut såå men nästan... samma märke iaf :)



Måste dra och fixa mig
adios!

we are the people

länge sen jag skrev! ska bli bättre på det men jag har haft det fullt upp!

Helgen spenderade jag med Vanessa jennifer lucas (halvt med rick och abbe). Lucas och jag dansade (han får mig på så bra humör) och jag prtade massor med mina favoo tjejer. Ni gör mig så gla' och mysig mys känsla får jag!

de finns ju inga vackrare än de här två

det finns ingen skönare än denna lirare

Dagarna som passerat har jag spenderat på gymmet, awesome. Idag har jag tyvärr inte gymmat de har berot på brist på tid men imorrn så skall det tränas igen! igår fikade jag med tre häääärliga människor. Jag skrattar nog aldrig så mycket som när jag är med dem. alltid lika kul och man bli alltid lika glad.

man kan inte ha roligare än va vi har

Jag har så underbara människor runt omkring mig hela tiden och jag älskar varenda en av dem. Ni gör dagarna ljusare. All kärlek till er och MÅNGA MER.

Idag har jag spenderat dagen med Heidilady. härligt att se henne igen att prata av sig och skratta med henne, hon är för härlig. som sagt härliga människor varenda dag, går inte att klaga ens!

loooove to all u


Like a Pray

Nu lyssnar jag på Jay smith. Han är så grym älskar nog honom. Han är snygg också så det är ju toppen! Idag har jag vart i skolan och inget spännande hände.... det är torsdag och lite tråkigt. Men imorgon är det ju FREDAG och då så blir allt roligare. Jag ska på spinning med skolan, fatta att skolan fixar det som gympa till oss på work class, awesome. det finns nog inget mer att skriva.... huum


Jag skulle inte byta ut en minut med dig för en evighet utan dig

Imorse på radion så hörde jag på nrj att de intervjuvade en kvinna som var lifecoach. De frågade henne hur man skulle klara va denna mörka tid, hur man skulle kunna tänka possitvt fast det var mörkt och kallt. Hon hade bra råd som jag kommer att tänka på varje dag, iaf försöka.

Man måste ta något positivt från varenda dag och inte tänka och grubbla över det negativa. Det finns alltid något positivt varje dag. Man måste ta ett steg i taget för man kan inte ta det stora steget direkt från att må skit till att må toppen.

Det är bra att tänka på något positivt varje dag man blir faktiskt gladare. Man har lättare att sova för man har mindre saker att grubbla om. För när jag är orolig över någonting då tänker jag ofta på det innan jag ska sova och då tar det lång tid för mig att sova.

Det som får mig på bättre humör det är att ha något att se fram emot. Just nu är det Thailand och 11 veckor kvar. Det får mig att orka den här mörka kalla tiden. Jag ser fram emot balen, sommaren, göteborg, gotland. Det som också gör mig på bättre humör det är mysiga kvällar eller fika mitt i veckan. Att göra något mysigt mitt i veckan får mig att orka resten av veckan. Jag älskar filmkvällar med kompisar eller bara umgås med familjen och spela kort. Det är de små sakerna som betyder mest.


wonderful life

Idag efter skolan så tog jag en fika med Jennifer och Lucas. Blev på mycket bättre humör än jag var på innan. Att bara sitta på cafét och planera framtiden, allt vi kommer att göra,  så härligt. Allt kommer bli av och jag är verkligen 100% säker på det!
Jag och mina kompisar kommer alltid in på allvarliga samtalsämnen och ibland sitter vi uppe halva natten och pratar om livet. Vi är alla ungefär i samma ålder och vi har gått igenom så mycket tillsammans och därför känns det så tryggt att prata med varandra om i princip allt möjligt. Vänner är en trygghet som måste finnas i livet man klarar sig nog inte anars. Det är klart man klarar sig men man blir mer lycklig när man är omgiven av människor man älskar och litar på. Livet blir rikar och man har roligare.

Jag blev glad idag när jag pratade med våran SYV för nu har jag 3 olika alternativ men samma inriktning. Äntligen! Två skolor finns i södertälje medans den andra finns i Gnesta. Det blir såklart Hotell- turism och resor. Lycklig jag är för nu är jag verkligen taggad till max att börja gymnasium, det var jag verkligen inte förut!

Jag var också glad i skolan över att det finns så underbara människor där som gör min dag gladare. Jag skrattar och ler och dagen flyter på snabbare p.g.a människorna. Mitt liv känns toppen idag, kan det bli bättre?

Jag är sur över att vi äter så sent i skolan. Klockan 12:40 äter vi, vad är det för skit-tid? Jag var vrål hungrig vid den tiden idag och imorgon så är det ett måste att ta med frukt anars dör jag nog.



over and out


cansado

Jag vaknade för 30 min sen. Jag som skulle vakna 10 och vända dygnet. Jag somnade halv 3 igår, jag kommer aldrig komma upp imorrn. Jag har hört att vi börjar 11 imorgon men jag tvivlar på det, hoppas men tvivlar. Jag hoppas att nästa vecka bara blir lugn med lite mys i skolan, inget seriöst liksom.
Idag ska jag åka hem till södertälje och städa mitt rum, det ser verkligen hemskt ut, så nu äre dags att städa. Jag har fått upp mitt blogg humör igen och det är kul att blogga, jag får  väl se hur länge det håller i sig.



pease out

the pillars of the earth

Just nu tittar jag på serien "the pillars of the earth". Så grym serie, jag är beroende av den kan inte sluta titta! Serien är baserad på boken "svärdet och spiran". Jag har boken hemma men den är 1000 sidor lång så varje gång jag ens tittar på den så suckar jag, jag kommer aldrig kunna ta mig igenom boken. Jag kanske tar mig igenom boken för att serien är sååå grym. Sen är spelar ju världens sötaste kille i den. Han är rödhårig och blåögd, Eddie Redmayne, söt söt söt söt.

Det finns ingen sötare!

Rekomenderar starkt den här serien. Utspelar sig på 1100-talet. Usch den tiden var verkligen hemsk. Människorna var verkligen groteska och hemska. De krigade, våldtog kvinnor och männen betedde sig som skit. Männen har betett sig som skit i år och dar. Jag har läst många böcker om 1100 talet och 1500 talet. Fy sjutton vad arg man blir när man läser hur kvinnor blivit behandlade. Vissa män erkännde själva att de var världens härskare och en kvinna inte var någon alls om hon inte var gift med en man. En kvinna kunde inte äga något om hon inte var gift och hon kunde oftast inte bestäma över sig själv, inte ens vem hon skulle gifta sig med. Blir sjukt arg när jag läser sånt men ändå är det så fascinerande att läsa om historia om hur det var förut. Jag skulle vilja ha en tidsmaskin och åka till olika platser i tiden i ungefär ett år och utforska hur det var. Jag älskar att leva mig in i andra platser av tid, fast än att förhållanderna var dåliga. Jag skulle verkligen vilja det.

olen mies jolle ei koskaan tapahdu mitään

Jag skrev ett inlägg för ungefär 4 dagar sedan. De fyra dagarna har svichat förbi. Jag har hälsat på släkt i Eskilstuna och sen har jag bara varit hemma för att jag har varit sjuk. Jag hade planerat att träffa mina vänner i helgen men det blev  andra planer...  Jag som hade sett fram emot att träffa alla. Men vi kommer säkert ses snart allihopa!

Jennifer har vart i Thailand, dit som vi ska om tre månader. Jag och sju stycken av mina vänner ska åka till det varma landet och ha det så sjuukt kul! Jag längtar så mycket, att vi ska åka alla tillsammans. Man kan nog inte få det bättre än långa stränder, god mat, solen som steker och underbara vänner. Det är tredje gången i thailand för mig och efter denna gång så blir det inte ngn thailand-resa lång tid framöver. Varje resa har varit sjukt kul och det går aldrig att göra om samma resa med  samma resultat 2 gånger. Varje resa har varir unik och ingen av de reserna kommer jag att glömma!

I det här huset kommer vi bo i större delen av semestern
'
på denna strand kommer vi ligga på


På måndag börjar verkligheten igen. Jag ser verkligen inte fram emot att börja igen. Jag som hade vant mig vid att vara ledig. Jag får ångest när jag tänker på allt pluggande men jag ska bita ihop.
Jag har bestämt vilket gymnasium det blir; KLARA gymnasium hotell, turism och resor. De har mycket praktik och det passar mig perfekt. Min önskan är att det jobbet jag får efter kommer ta mig till olika platser i världen, jag hoppas att jag får resa mycket. Jag vill lära mig Spanska, flytande. Jag skulle inte ha någor emot att flytta till Spanien och bo där. Om jag lär mig spanska så skulle jag vilja lära mig Italienska, jag vill bli rik på språk. Det är min dröm.




merveilleux

Jag har verkligen gjort något varenda dag (förutom när jag var sjuk) så nu är det dags att ta det lungt, eller? Jag lånade sju filmer från Vanessa och dom ska jag titta på idag, skönt. Jag har tittat på många filmer detta lov faktiskt, jag älskar att titta på film men mest 1800-tals filmer.  Jag har skrivit det förut men jag skriver det igen, jag vill leva på den tiden. Underbart, helst vill jag vara drottning eller rik för om man var fattig så hade man inte det alls så bra. Medelklass folket hade väl det okej tror jag, de hade bra om de hade bra förhållande till de kungliga.

Igår hade vi mysigt. Vi käkade godis titta på Orphan och Beck grymma filmer! När jag och vanessa kom hem på natten så var vi pigga (som vanligt mitt i natten) så vi tittade på dear john. åh den är verkligen underbar... snyft. vi somnade vid 4 och vaknade halv 2 idag. Jag har ÄNTLIGEN fått tillbaka min "morgon sömn". Jag kan sova hur läääänge som helst på mornarna utan att vakna i mellan, som jag har längtat till det asså.


Jag och vanessa i Thailand och snart ska vi dit iiiiiigen! woho (mina lår är ihopklistrade så tro inget annat hahah)

 rakastan sinua... oikesti

2011

Nu är jag hemma från västerås. Nu fick jag äntligen sova ut! sköööönt. Vi hade så himla kul i västerås, jag har fortfarande träningsverk p.g.a att vi dansade så himla mycket på nyår. Vi dansade säkert i 4 timmar, sjuukt kul. Vi var väl 30 pers mitt i västerås stan hemma hos några vänner, och vi dansade så att svettet lackade.

I lördags vaknade jag och vanessa kvart i 3 och vi var mörbultade. Vi var helt sjuukt trötta och kroppen värkte. Så vi käka pizza och tittade på film heela dagen. På kvällen spelade vi poker med killarna och vi vann tyvärr inte men vi spelade ut en spelare och han är ju grym, så man kände sig ganska bra!

I söndags så stack vi ner till stan och käkade sushi, ååååh sushi är det bästa som finns!! jag älskar det så otroligt mycket! Sen gick vi runt och shoppa på mellandagsrean. Vi gick på mötet på kvällen och jag såg världens sötaste kille! jag tror jag är kär, hans ögon, så söt!

Nu har jag lockat håret i 1 tim puh... Ska snart iväg hem til marcus vi ska se på film :) kul ska de bli :)



pusspåer


RSS 2.0