Lite av Mitt Lov :)

hejhej, har inte hunnit skriva på länge för atjag inte har haft så mkt tid. men nu kommer lite bilder om hur mina daar har vart.
Jag har vart hos pappa det mästa av tiden.
Sen så kom min kmmpisa Lina hit :) hon bor i findland men on hälsade på här, hos sin mamma och sina släktingar. Jag sov över hos hennes mormor ( med henne ) på landet. Jätte mysigt :D
 
Linda kl 10.30 på väg in till stan :) Puss på denna dagen !

idag har vi vart hema hos nordbergs :) DEt var jätte trevligt men är jätte trött nu X) Vill SOVA !
 
Nordbergs söta hund mimmi. Fotograf : Nelly :) Super Mysigt :)

Sista bilden på mej och min Syrra :)
 

Hej Svejs nu ska Jag sova ;) Imorrn ska jag göra flätor :) YEY Puss på er alla !

GOTT

hejhej !
nu sitter jag vid datan har precis käkat gooodaste salladen, med halomi i mmm...  och nu sitter jag och gottar mej med Knäck !! yey
jag måste få i gång detta  lov nu ! Jag vill inte att det ska bli för lamt ! nu har jag bara sovit dom närmsta dagarna.
Ni människor där ute ! ring mej så hittar vi på ngt !! jag måste göra ngt, anars ruttnar jag här i mina knäck papper :(
 
det är inte mina på bilden, jag gjorde mkt finare mohahaha ♥

Knäck är BÄST ♥

hej hej mina små blogg läsare!
hur mår ni ?'
jag mår bra, hmmh det blev ganska tråkig inlägg.
men ville bara säga att knäck är bäst ( för det gör jag nu ) och at jag älskar mina tjejer, och många mer :)'
 Mina tjejer<3 makes me HAPPY ♥ (och många fler såklart )

puss

Kommer Tänka på dej Varje dag

hejhej.
idag har jag vart på stan med jennifer. vi sa hej då inanna hon åker til Afrika i 2 och en halv vecka :'( Kommer sakna dej så mycket, Dej med Janine <3
När vi kom ner på stan så köpte jag 2 par  skor. Ett par skinn stövlar med klack. Super snygga. Och ett par vardags skor ( stövlar )
Sen köpte jag ramar som jag satte upp i mitt rum.
 Det kommer komma upp mer bilder. Lovar. men jag har inte framkalla dom än :) och så ska jag köpa fler ramar och sätta upp. Hela min vägg ska bli full med bilder :D
 hahha... Kommer skana detta smile. Du lyser upp min dag. Du är mitt lycko-piller ( som janine brukar säga ). Kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna dej !! Jag är så lyckliogt lottad som har dej !! 
hoppas du inte dör i haj buren :S hehe <3

puss 


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger <3

hejhej !
sorry för dålig uppdatering. Men jag har haft så mkt för mej just nu.
I ons var det fest ! Vi hade jätte kul och  här kommer lite bilder :)
 SNygga tjejer i min hall. På väg till Festen :D
 alla var  skit fint uppklädda :D
 Älskar jennifers klänning !!! vill ha :(
 Finns det sötare ?
 Sen dansade vi loss :D
efter festen så sov Erica över hos mej ... vi hade jätte mycigt <3 älskar dej !!

tack för en underbar kväll !

JAG ÅKER TILL TAHILAND I APRIL !!!!!!!!!!!!

hejhej
nu var det bestämmt. Jag åker till tahiland i 3 veckor :D
först med min familj i en och en halv vecka, sen kommer perssons och då stannar jag  kvar med dom sen åker jag hem med dom :D <33 iiiiiik!
ohhh, det ska bli så kul :)

Tjejer vi ska ha det så kul :D <3333
och så ska jag ju ha kul med min familj oxå :D <3


 iiiiiiik..... här är jag i MARS !!!!!!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie snart lov :D


Kort skoldag

hejhej.
nu är kl ungefär 12.00 och har precis kommit hem från skolan :)
är super glad för mamma hittade en biljett för ba ****. ganska billigt. Så nu har jag iaf hoppet kvar att det ska funka !
idag har jag haft jätteont i mina axlar. Vet inte varför :S Jag har sovit dåligt dom här  närmaste dagarna .... så nu ska jag sova. Inget bra på tv. Dom flesta av mina kompisar är i skolan. Tråkigt på datan. Men sova, det kan man jua alltid göra :)

pusspåer som läser detta ;)

Filmkväll hos becklunds :)

hejhej.
Nu har jag precis kommit hem. Är jätte trött ont i axlarna och vill SOVA ;)
idag har det bara vart vanlig skola-dag. sen efter det gick jag hem och gjorde inget ... Jennifer ringde mej vid ungefär 4 tiden och frågade om jag skulle hänga med och titta på film hos philip och robin. Först orkade jag inte gå. Men gjorde det iaf :) jag duchade snabbt sminka mej klädde på mej och åkte bussen ner till stan. På stan träffade jag Jennifer, Janine, antonia och peter. Dom satt och åt suchi (stavning). Usch det är verkligen inte gott :S Tycker jag personligen. Sen stack Peter och vi fortsatte mot filmkedjan. DÄr träffade vi philip robin och madeleien. Vi hyrde filmen nachos libres ngt :S Den va iaf as dålig !!! titta inte på den :) Sen gick vi hem till philip och robin. Efter det kom kim, alex, michelle och sebbe. Sen kom det inga fler :P hehe. Vi tittade på den där as dåliga filmen xD VI va ungefär 10 pers i soffan så det blev verkligen suuuper trångt :S mina axlar gör ont nu. heehhe.. Men det var jätte kul.
tack för mysiga kvällen :)

pusss

Jag är så lycklig

först HÅKAN HELLSTRÖM andra rad !!!! i februari längta som jag vet inte vad.
Sen det där åhhhh jag är faktiskt lyckligt lottade nu :D <33 puss på er alla som gör mig så lycklig varje dag <3
älskar er

JAG ÄR SÅ GLAD !

heeeeeeeeeeeej!

Ni där ute kan inte fatta hur glad jag är ! jag kan inte äns fatta det. Jag är så glad glad glad glad glad!!!
ååååååååååååååååååååååååå, hopppas att mamma och petja kommer hem snart så att jag kan få eta att det är RIKTIGT säkert :D <3333 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Får DAMP ........... jag ringer så fort jag vet ( you know how you are ) <3

Ska dra nu ...

p.s GLAD, LYCKLIG, gör verligen ALLT för att detta ska funka !! ALLT <3

puss på er andra som kanske oxå är glad :)

God natt allihopa !

hejhej.
nu chattar jag med vanessa och lucas, är ite så trött. Men vill gå och lägga mej så att jag kommer upp imorrn :)
äntligen har fått tbx min kamera. Som vart på lagning i typ 1 månad :) yey !! jag hittade en super söt bild på min syrra och jennifer, och en jätte fin på sophie som jag måste lägga in innan jag lägger mej. Puss på alla som läser min blogg :)

 puss

Fy vad kul vi hade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hejhej !
nu är kl typ halv 2 elr ngt . jag är super trött för jag har DANSAT hela kvällen :D
jag och jennifer åkte till järna kl halv 7. där hade rani,jimmy,marre och jack en fest. När vi kom dit var det nästan ingen där. så vi käkade massor med godis och läsk. sen senare kom alla. och vi snckade med folk. jätte trevligt. efter det hade kommit massor med folk, då satte dom på typ syriansk musik eller ngt. allla gjorde an slinga och dansade syransk dans eler vad det nu var. Men det var jätte kul :D hah
efterdet var det fika :) SEN BÖRJADE DUUUNKET :D shiit . .... mina öron tjuter fortfarande. egentligen var vi tvungna att åka hem kl11 när mina föräldrar skulle hem. Men då frågade vi om vi kunde få åka med robin becklund och det fick  vi  :) 
iaf, jag hade högcklakat på mej. så mina fötter verker verklligen !! jag looovar  shiiiet. 
det var en jätte mycig lokal. alla dansade i klumpar imitten och musiken dånade i öronen.
ville inte åka hem för det var så mysigt. Men nu vill jag faktiskt bara sova.


puss på alla som gjorde dagen så mysig

p.s min och jennifers " me amor" var där, HAHA men vi vågade liksom inte prata med honom eftersom  han var för snygg :) hahahha <3



Hemma hos alex tripcos

hejhej. igår hann jag inte skriva för att jag kom hem lite över 10. och så var jag tven att plugga till provet :S som jag har  om några timmr.

igår slutade vi 11 så efter jag och sophie käkat då sov jag i 1 timme. Sen gjorde jag kladdkaka för felicia kommer idag. Sen åkte jag hem till miras mamma och var barnvakt med heidi :)
sen skussade dom mej till alex. först kom jag inte in xD för det första hade jag inte penga på mobilen sen visste jag inte koden. Så jag typ ropade på dom eftersom att jag såg dom i köket. xD men ingen hörde eller såg mej. Men sen såg dom mej och dom ropade koden tillmej.
när jag kom upp så var sophie där, albin 1 , och albin 2. sebbe, richard och alex. Emma kom lite senare. Sen började vi studera. efter det då kom michelle hem me filip och dom skulle ha åkte spela elr ngt. Men då var ju gympahallen tom. SÅ alex sa att vi alla kunde åka dit och spel basket. så jag, sophie och albin sprang hem till dom bytte om. Och då hämtade alex oss med sin skåpbil. då satte vi oss där bak. hahah vi skrek varenda gång han stannade :) men när vi kom fram till campus då så skulle ngn annan spela där :( då skussade vi hem sebbe. Sen sophie och albin. Då skulle vi åka hem till mej men det hände en grej xD så jag kom typ 45 min för sent hehehehe.
men vi hade verkligen super kul :D
tack för denna braiga kväll :)

moaaa tröttt !!!!

hejhej!
nu sitter jag på datastolen trött som jag vet inte vad ! heheh jag ska gå i tj med mira kl15.00 men jag MÅSTE sova innan :P anars orkar jag inte. Jag är så trött efersom att vi hade bokis hos mej oh så sov vanessa över hos mig. vi hade super mys !!! först gick vi till affrn köpte lite grejer . Sen tittade vi på den allra sista delen av desperate hosewifes. verkligen så bra :D efter det skulle jag tända en lampa men asså hade inge så jag och vanessa tände massor med ljus i rummet. värsta bästa feelingen ! det blev mycket varmare DIREKT: hehe. sen snackade vi om snyggingen ^^ hehhe. och andra saker :D vi lysssnade på gammal musik. och vi somnade kl 01.00. vi somnade med musiken på hela natten. MEN jag var tvungen at stänga av den eftersom det ar ngn konstig låt ( som lucas bränt till mej ) som jag vaknade till :( haha. jag stängde v musiken :) Men förra sommaren då sov vanessa alltid hos mej och då somnade vi ALLTID till musik!! hehe
tack för kvällen pusss älskar dej <3

idag hade vi ämnets stugor i skolan. det var bra för vi slutade 11.00 Puh! så jag och min underbara sophie gick och käkade pizza på mimmos ! mmm.....gottt. men nu mår jag lite illa. Vill spy. MEn vi hade super kul. HAHA vi snackade om värsta konstiga grejerna :S vi lite lite wäppa du och jag sophie ;)
TAck för dagen älskar dej <3

nu ska jag sova mowhahaah !

Lite om helgen =)

hejhej alla bloggläsare <3
idag har  jag vart på stan med min underbara Sophie <3 vi hade det så mycigt, först snackade vi på nancys. jag åt en tonfisk macka och sophie åt en kyckling. vi snakcade om allt !!! HAHA <3 jag hade tänkt att köpa typ 10 st ramar till mitt rum men jag gjorde inte det. alla ska vara vita men kanske lite olika liksom. inte helt helt likadana :) men när jag kom hem då hade mamma köpt 2 raar till mej :) så nu har jag typ 8 st hemma :D tack mamma <33
snart så måste jag frammkalla bilder på mina kompisar så :

 ALLA "MY FRIENDS", TA ETT SVARTVITT KORT PÅ DIG. OCH GE DEN TILL MEJ SEN.

eller så kanske jag tar bild på dej hehehe vem vet ??^^
Sen efter det så köpte jag lite grejer men var tvungen att sticka hem sen :( puss på dagen !


aooooo såå fin bild på sophie :O HÅLLER NI INTE MED ?? <3

I helgen då var det ungdomskväll. super kul :D (men förra året var lite roligare tycker jag personligen ). Lärde känna massor med nya folk :) puss på kvällen !
efter det så kom lucas wille jennifer hem till mej. dom sov över =) vi hade jätte kul. Fast vi tittade på töntigaste filmen " a boy girl thing " heheehhheheheh.
sen snackade vi och lyssnade på spökhistorier. Vi somnade ngefär vid halv 3. och vet ni vad :O jag och jennifer vaknade av att killarna kom in med frukost på sägen :O super kul ju ;D tack för kvällen :D <3

i lördags åkte jag och La familia till heron city och vi bowlade. asså det är så himla kuligt att göra. heheehhe min syrra vann över mej -.- hon ä 7 år ! så tekniskt sett så är jag super dålig på det. Men kul e det :D

puss på er

//marre

Jag har inte tid :(

hejhej alla bloggare !
nu har jag tyo inte blogt på skit länge :( men jag har inte haft tid :O jag har gjort massor med andra grejer hela tiden. Men det såklart at jag vill blogga ! menmen... jag vil försöka göra en ny header men jag har liksom inga bilder. min kamera är inne´på lagning IGEN !!! asså jag är ju otrolig... alllt ska jag ha sönder. hehe
längtar tills på fredag för då är ju det ungdmskväll <3 och så ska jennifer kanske sova hos mej !

snart äre ju jul lov !!! yey " då ska jag sova !!!!!!! hehe vara me mina kompisar så mkt som jag kan typ . Erica ska jag vara med extra mkt för det var så himla länge sen sist ! och jag saknar henne ( dig om du läser detta ) . Älskar henne <3
sen ska jag typ till västerås till mina kusiner och min moster ! dom har jag inte träffat på eviiiiiigheter :O saknar dom ! och sommaren ! 

ser inge syfte i att jag ska skriva om vilka lektioner jag hade idag. ett ord : tråk !

men nu ska jag dra ! ska typ försöka skriva imorrn oxå !
pusss på er
 nu ska marre va duktig och försöka Plugga lite, undra  det kommer gå ?


RSS 2.0