Allvarligt fel på mej

åh, mina problem så pass små så dom knappt räknas som problem men dom gör lika ont för det!

Mitt problem är skor! hahah, blir lite smått galen på mej själv. Jag la ju upp 2 bilder förut på 2 par skor. Men sen tittade jag närmare på dom som jag ville ha. Men då såg jag att dom inte var så snygga på. Så då ville inte jag ha dom. Sen idag var jag på stan och provade dom andra skorna. Dom var inte min stil... Passade Jennifer bättre :) Men nu så har jag hittat 2 par skor till. MEN, kan inte välja -.- Men dom ena är bara lite lite snyggare än dom andra :) tihihi

Gaahhhh! Nu är min data helt cp! så kan inte lägga upp bilderna :(
snälla skjut mej nu, tack


Säsongs premiärer i höst !!

Fick precis reda på kanal 5 premiärer på serier.

September
CSI Miami - 5 september 21.00
Criminal Minds - 10 september 21.00
One Tree Hill - 13 september 18.05 (ett MÅSTE)
Supernatural - 13 september 23.20

Oktober
Brothers & Sisters
Big Bang Theory
Grey's Anatomy
Ugly Betty
Desperate Housewives
Christine
CSI
Gossip Girl (ett MÅSTE) Sön 19.00 den 18 oktober


Nu så är jag glad ! heheh ;)

PUSS

P.s. Andra avenyn den 8 September !!!!

Fallin in and out of love

Sorry för dåligt bloggande.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Känner mej  dans-sugen :)
I torsdags då hade jag lite folk hemma hos mej för att mina päron var bortresta. Vi hade det kul, lyssnade på musik snackade tittade på en dålig film och åt massa godis och drak ton av läsk.
Igår så åkte jag hem till min pappa. Jag var så trött igår så jag orkade inte göra ngt speciellt. Idag har jag fixat mitt hår :) blev nöjd. Ni får se på måndag, om vi ses då.
nuu orkar jag inte skriva mer såå Hejsvejs

PUSS

Dagens låt



Början är lite seg. Men spola fram till refrängen 0:50. Bara så bäst :D


PUSS

I Gotta Feeling That's Tonight gonna be a good night

Nu sitter jag här med Felippa. Hon skummar igenom "mina" twilight böcker och jag lyssnar på muusik :)

Idag då, så var jag i skolan. Inte så kul men det gick. Efter skolan så stack jag hem och lat som jag är så satte jag mig vid datan åt mackor x) Sen fixade jag mej snabbt. Mötte Felippa på stan och stack hem till Rani. Där så åt vi massor av onyttig heter och snackade om allt från Micheal jacksson till Filmer. Inte så intressant att veta gott folk, I know :)
Efter det så gick vi till Mc och köpte hamburgare. Vi sprang typ till dalparken eftersom att Albin och rickard hade väntat på oss en timme. Så satt vi i kina-gungan och väntade på sophie och andra Albin. Sen kom dom och vi satt kvar där i en klump och bara snackade. Sen märkte Felippa att hon hade glömt sin hårfärg hos Rani men vi pallade inte gå och hämta den. Så vi gick hem och gjorde mackor.

Orkar inte skriva mer -.-
Typ hela mitt inlägg handlade om vad jag hade ätit idag. Njut bara x)

PUSS

LOVE

åhh vill ha, men kan inte bestämma mej vilka jag vill ha ??



HJÄLP !!

Let the sunshine in

Nu är jag verkligen jätte trött. Det ha varit en lång dag. Det var jätte kul i tveta. Trodde att det skulle bli mycket tråkigare. Men det var den roligaste resan med min nuvarande klass. Vi paddlade kanot. Satt på bryggan åt godis, lyssnade på musik, Chillade. Vi paddlade i genom en bäck, fast mycket bredare, och där var det som värsta Amazona. Det fans träd som hade fallit ner som vi fick åka under och massor av buskar överallt som vi fick i håret och skar oss på. När bäcken tog slut så paddlade vi tillbaka men så blev hannah kissnödig och hoppade i vattnet. Det var djupare än vi trodde (enda upp till midjan). Så jag fick skrattanfall och satt där och skratta. Men jag var också kiss nödig så jag hoppade efter och båda sprang in i buskarna. Så kajaken flöt där helt själv. Så vi fick panik och var tvungna att gå till den igen.
Åh, vad jag har skarattat idag! En härlig sommardag! Bilderna får ni sen, för Hannah ska skicka dom till mig.

PUSS


biilder

create avatar

Var tvungen att pröva :D

Våran klass i LT

klicka här. skrolla lite neråt och så ser du en artikel om 2 pojkar som drev ut í strömen i en kanot. hahah det var vi idag :)

out of the darkness and in to the sun

Jag har blivt beroende av Gossip girl. Det har börjat gå nu på 5:an kl 16.00 varje vardag. Dom gammla avsnitten helt från början. Så jag ska försöka att inte missa något avsnitt alls. Men det kommer säkert inte funka. Kan ju inte sitta hemma och vänta på att det ska börja ! (Jag älskar Chuck bass. Han är grym)



Imorgon börjar skolan 08.30. Vi ska till tveta. Jippie -.-. Men det är bara att bita ihop. Det känns faktiskt ganska bra att skolan har börjat. Konstigt nog längtar jag till vintern också. Tänk att vakna på morgonen öpna gardinerna och se ett vitt täcke snö över allt. Träden, täckta av vit snö. Vackert. Sen vill jag frysa, bara lite och komma in och göra varm choklad sätta mig under täcket och sätta på en mysig film. åhh, längtar.
Nu när sommaren fatiskt är slut så vill jag bara hoppa fram till vintern för då är våren nära :)


Sov gott, det ska jag göra :)

PUSS


Snabbis

Förlåt för dåligt bloggande!
Jag har iaf börjat skolan nu. 2 dagen idag! igår var jag ledig och det var så himla skönt!!
I söndags åkte vi till fagersta och hälsade på några vänner till oss. Jag träffade Amanda. Det var kul och vi snackade om massor av saker.
I måndags var jag med sophie. Vi tog massor av bilder på oss. dom blev faktiskt super fina :) Och igår sov jag bara hela dagen, åh underbart säger jag bara.
Nu ska jag fixa mitt rum lite och sen ner till affären för att köpa bullar. Heidi kommer snart :)



I love us <3

PUSS

a little taste of sum 09



hej bloggen :D

Det var ett tag sen jag skrev, ungefär en vecka sen :)
Har haft så mycket för mej dom senaste dagarna. Jag har tyvärr inga foton att lägga in eftersom jag får min sladd till datan på torsdag, så då får ni se bilderna!

Min vecka :
onsdags: så var jag med nicolett, vi drog till stranden snackade om allt möjligt. På kvällen senare så drog jag hem till Vanessa och där träffade jag Sebastihan och Nicklas. Vi hade kul :)
Torsdags: Sov jag länge det var super härligt. Sen så kom Jennifer, Rickard & Albin för spel maraton. Vi tjejer vann som vanligt ! Sen sminkade vi rickard och albin, hahaahhah, himla kul!!
Fredags: Så åkte Jag, Jennifer Rickard & Albin till malmsjön och bada. malmsjön är bästa badstället!! När jag och jennifer väntade på bussen så hade vi lite tråkigt och gjorde en liten musik video!
Lördags: Var vi på bio och såg sommarn med göran. Den var verkligen kanon kul!!!
Söndags: Så åkte Jag&Jennifer hem till vanessa och hade det mys. Senare kom lite folk och vi körde en musik lek!! :D Det var verkligen kul. Vi sjöng som bara den! :D
Måndags: var jag hos vanessa hela dagen. vi köpte glass och tittade på film. en slapp dag helt enkelt eftersom att vi nästan aldrig sover så var jag helt slut-.-
Idag: Tog jag det lungt. Jag svimmade inatt vid 3 tiden. Så det var dags att ta det lilla lungna. Jag har sovit så lite så jag kolapsade bara. Idag har det bara vart en film + sova dag :)

Nu måste jag ställa in rytmen i kroppen eftersom att skolan börjar strax *Puh*.

Bilderna får ni alltså på torsdag :)

En hel kul video på mej och Jennifer :)
sänk ljudet för säkerhetenskull ;)


PUSS

p.s har läst klat den sista boken twilight!!! i lördags var jag uppe till halv sex på morgonen för att jag inte kunde lägga ifrån mej boken, ganska desperat (jag vet) :)

Imorgon får jag den sista boken!!!


Robert pattinson! en riktig snygging! 
Tog bilden från en skvaller tidning.

åh, vi har glömt att hämta min bok som mamma har köpt till mig. åh, den sista!! är lite lessen eftersom att det inte finns någon efter det :(
Jag vet redan vad som kommer att hända. Men det gör inget alls. Är fortfarande besatt av den :O hehe

Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorrn. Ska köpa nya jeans för alla mina är sönder.

PUSS

Grönalund & Skansen - mobilfoton

Nu är det så att jag har glömt min kamera sladd till datan hemma hos min pappa. Så dom riktigt bra bilderna kommer om 1 vecka ungefär. Nu så kommer det lite mobilbilder från grönalund och skansen.
Dom bästa karusellerna:

* Tilt & Fritt fall
* Insaine
* Pop-express
* Uppskjutet
* Extreme


Jag & jennifer & rickard sjunger håkan hellström, " vän med en bil" och vanessa ser överlycklig ut :D


Allsång på skansken!
Janine, Antonia och Madde hade vart där enda sedan sex på morgonen! snälla som dom var så fick vi sitta med dom. Vi hade gjort kransar i håret av blommor. Super fina!!


 Sen syntes vi i tv i några sekunder :)



Det var super roliga & mysiga dagar. Lovar att lägga in bättre bilder sen !!

Sov gott
PUSS

Ta mej till kärlek ta mej till dans, ge mej något som tar mej någonstans



Hej bloggen!
Jag har precis ätit 2 mackor och nu lyssnar jag på håkan hellström (kul och veta) :)
Imorrn ska vi iaf till grönalund :D Jag är ju hos min pappa så det är onödigt att jag åker in till södertälje när jag kan möta mina kompisar på stan. Men ska dit ungefär 1 h innan eftersom vi ska lämna min syster till tågstationen för hon ska hem till dalarna. Sen ska jag springa runt och leta efter ett par skor till mej. Har inga skor som passar klänningen jag ska ha och jag har sett jätte snygga skor i en affär, ska se om dom finns där :)
Nu ska jag titta på en film som jag hoppas är riktigt bra :)

Ha en bra kväll!
PUSS


RSS 2.0