hurts

Jag var sjuk igår, med feber och allt men nu är jag plötsligt frisk. Det var nog lucas som smittade mig... Jag var rädd att vi inte skulle komma iväg till västerås men nu gör vi det ändå!

Söndagen spenderade jag med linda. Vi har alltid lika kul tillsamman. Hon är verkligen som en storesyster för mig, kan berätta allt för henne, det känns skönt. Vi har kännt varandra sen vi var små. Fast hon är 4 år äldre så funkar det mellan oss. Vi träffas inte så jätte ofta men lagom, när vi träffas så har vi alltid roligt! älskar den tjejen.

Måndagen sov jag på dagen för jag fick bara några timmar sömn med linda. Jag vaknade fixade mig och åkte hem till oscar. Vi hade så himla kul. Tittade på film, snacka, lyssna på musik. Hans kära mor skjussade hem oss så himla snällt av henne!

I tisdags skulle lite folk komma hem till mig men lucas blev sjuk och Wille skulle inte komma hade jag förmig så vi skippade den kvällen. På kvällen såg jag en sketans bra film med mor&far!

Igår blev jag sjuk och låg bara i sängen med 4 täcken men frös ändå!

Idaaag ska vi till västerås!! ska bli så kul, Vanessa ska också med och då blir det ännu roligare!
Nu är mamma och handlar risgrynsgröt till mig, åhhh sjutton vad jag äääälskar det :D


pease out

Sun it rises

Hej ni som läser.
Jag är arg på en sak. En sak som gör mig upprörd. Jag gick in i min syrras rum utan att hon hörde det. Hon stod där med sin kompis och hennes kompis klämde på sin mage och sa " fy va jag är tjock, jag måste banta". Jag blev chockkad över att ett litet barn som hon säger sånt. Jag tycker tillochmed att det är för tidigt att tänka på vikten nu i min ålder (fast jag gör det ändå). Men barn som inte ens är tonåringar än, barn som är 7 år de ska verkligen inte tänka på sånt.
Jag blir skrämd över hur världen ser ut nu (ja, jag låter som en kärring men jag säger bara sanningen). Överallt proppas våran hjärna med information om hur idéaalet ska se ut idag. Man ska inte vara för tjock, inte för smal. Man ska inte ha för små bröst och inte för stora, men ska inte vara för vit eller för svart... fastän vi inte vill det så på verkar det oss, tillochmed de små.
De små barnen påverkas nog också mycket genom hur vi "äldre" pratar om oss själva, hur vi ser på oss själva. Så vi äldre ska börja tänka annorlunda och påverka de små possitivt, de ska ha andra saker att oroa sig om, inte deras vikt....

Mykonos

igår hade jag och mamma mysigt, vi tittade på två filmer. underbara 1800-tals filmer.... jag vill verkligen leva på det talet!! allt var så fint folket var så vänliga så "väluppfostrade". Kläderna var så vackra och jag skulle gärna gå klädd i en sån klänning med mönster och broderat i guld... underbart
Nu ska jag till en kompis, hoppas ni får en bra dag looooove



over and out

need you know

Min nya hårfärg


Men egentligen skulle jag vilja ha denna färg:
(redigerade)



over and out

jag vet vilket dy han har varit i

Precis fixat mig, har lockigt hår, kul. snart ska jag hem till en kompis det ska bli mysigt. I Onsdags blev det en lyckad tjejkväll och jag vaknade vid 12 igår och stack hem för att städa men det blev inte av. Efter mötet åkte vi hem till några vänner och de hade också gäster från findlad. fy va kul det va att träffa alla (its been a long time). Sen när vi kom hem så tittade jag och mamma på film, vi har nämligen hyrt 5 filmer. Vet inte om vi hinner se alla filmer men hoppas det!

Jag är besviken eftersom att jag ääälskar att sova men nu kan jag inte sova lika länge som förut. Jag somnade vid halv 3 igår men ändå vaknade jag halv 10 idag.... HALV 10. jag var helt pigg och jag fick verkligen tvinga mig själv att somna om. nooooooo, why????

Imorgon ska jag äntligen fixa mitt hår!!!! hoppas jag bli nöjd, för jag är lite osäker på färgen... men men vi får se. imorgon kväll ska jag kanske till en kompis och om jag inte ska det så ska jag och mamma fortsätta med vårat filmtittande!

3 av filmerna har jag sett men jag ser gärna om dom igen eftersom att det var så länge sen jag såg dom. filmen the greatest såg vi igår.

Betyg: 3
Det var vissa ställen i filmen den var underbar men anars var den ganska långdragen och det var tråkigt att totta på. Man grät lite och det var bra! älskar gråt filmer.

Dessa filmer återstår att se !




bara när du inte hör, vågar jag säga så

Skolan är slut, skönt att lovet äntligen har börjat! jag belv nöjd med betygen 190 poäng av 13 ämnen så jag har några ämnen kvar att läsa nästa vecka. Jag kommer in på det gymnasiet jag vill iaf och det är viktigast.

Den här veckan har jag fullt upp varje dag och det känns skönt att jag inte bara sitter hemma. snart blir det en kväll med tjejorna mysigt.


Jag blir aldrig samma som förut

Tittade precis på gamla inlägg som jag har skrivit på bloggen... Jag har inlägg sedan 2008. Det är kul att se hur jag var som person då, jag ser det när jag läser inläggen.

Jag tänker inte alls likadant på hur man skulle vara hur man skulle se ut. Jag oroade mig för andra saker än vad jag gör nu. Det är klart att jag gör det jag var ju yngre då men det är inte så himla länge sen, ändå har jag förändrats så otroligt mycket.

På ett sätt känner jag mig mognare men på ett annat sätt så känner jag mig som ett litet barn. Ibland vill jag inte bli äldre, på riktigt. Jag orkar inte, låt mig få vara liten, jag vill inte ha mer ansvar. Jag vill bo hemma och ha 10 veckor sommarlov, ha filmkväller med kompisar, ha kul. Såklart att man kan ha kul när man är äldre, men jag vill ha kul på ett barnsligt sätt. Ibland vill jag vara äldre också, festa, resa och göra sånt som man är för liten för nu... 15 år det är väl den åldern man är för stor för vissa grejer men för liten för andra grejer.

Jag vill antingen vara yngre eller äldre än 15. Men nu är jag 15 och får väl göra det bästa av det. Bryta regler, gär sånt man inte får och ha kul sånt som man vill minnas... eller ska man verkligen det?





Gryningsproblem

Jag ska inte på konserten längre. Eftersom att jag kom på att jag inte har råd med det om jag skulle gå på två konserter och kanske en kryssning innan thailand (dit måste jag också spara pengar till). Men en konsert blir det iallafall! åhhhh kära Daniel Adams-Ray! jag valde då bort My chemical Romance p.g.a. att jag lyssnar minst på dem, det var bara förut jag lyssnade på dom. Men Daniel åhh det ska bli sååå kul! jag och lucas är nog mest taggade och vi ska tvinga dit folk, vi måste dit så äre ba.

Idag har jag köpt löshår. Det blev inte alls som jag tänkt mig! men det är en helt annan färg (har aldrig haft det förut) så vi får se om jag kommer passa i det. När jag gick på stan idag så såg jag att de sålde te,kaffe,karameller och KNÄCK! jag blev så glad när jag såg knäcken så jag var tvungen att köpa. Knäck smakar så himla underbart, hur kan det vara så gott?

Ikväll har jag inge plugg inget jag ska göra och det känns toppen! Så jag ska tagga till ung & bortskämd och sen saka jag väl städa, lyssna på musik.... kan inte leva utan musik, vem kan det egentligen ?

ni som läser får en puss av mig... puss


you don't always have to be on the top

Kallt ute, ändå var jag ute i 2 tim. Braiga av mig. Min kropp är frusen och jag vill krypa ner i min säng och mysa. Mamma och jag ska baka bullar snart, mysigt på en söndagkväll.

Jag stressar mycket nuförtiden... jag oroar mig mycker. Det är jobbigt att ständigt vara orolig och tänka på vad andra tycker. Jag ska börja  med att ta det lungt. Inte grubla så mycket, inte bry mig så mycket. Jag ska bli en "shiftless drifter". Jag ska bli jag utan stress, onödiga tankar och inte låta onödiga människor ta energi från mig. Jag ska börja idag med att ta det lungt,  mysa och strunta i mycket.

jag ska inte bry mig om DEJ längre... synd för dig va.

over and out

Konsert

jag ska på en konsert i mars. Det är nog bestämt! woho lycka! Ett band som jag avgudade för några år sen men de är inte lika när hjärtat längre men de är awesome! åh låtarna ger massor med minnen och känslor i kroppen..... längtar!

My Chemical Romance

Snart så

På torsdag börjar lovet.
Jag har bestämt mig för att hinna göra så mycket saker jag kan.
Inte ba sitta hemma och tråka.
Det ska bli ett kul lov, det vet jag.
Jag ska försöka träna också, bort med mitt fett... om jag lyckas.

Planer som är bestämda:
Onsdag: tjejkväll
Fredag: Hem till kompis
Lördag: Bli brunhårig
Söndag: kanske tjejkväll men med andra tjejer

resten kommer och det ska bli mer!
Kul ska det bli.


Over and out
Marre


Vad ska man skriva om ?

jag vet att jag kommer tappa intresset snabbt med att skriva på bloggen... hur ska man göra så att man orkar?


.

Jag älskar dig.
Men jag är så besviken.
Jag är så arg.
Fast du inte visste så blir jag ändå besviken.
En del är ju mitt fel, hur skulle du kunna veta?
Men du är min kompis så jag blir besviken.

Känner mig på ngt sätt väldigt värdelös...


RSS 2.0