VI dansade tills svettet rann ♥



Lyssna gärna till denna låt :)
jag och jennifer dansa till denna och en till låt med marit bergman ( i will allways be you soilder ) VI hade verkligen kul dom 5 dagarna ! hehe

idag åkte jag hem till min far. Jag har precis gjort kladdkaka, efersom vi ska få lite gäster hehe. Jag tror faktiskt att det är den godaste jag NÅGONSIN har gjort!! För jag smälte choklad i smetten... mmm. Men smeten var god. Får se hur själva kakan blir ;)
måste dra nu dom kommer nu :)
puss

Pigg och nyvaken !


Nu har jag precis  vakant. * gäsp... Men faktisk så är jag inte så trött ! eftersom att jag vakanade kl 8;00 häääärligt ! :)
8:00 på mmorgonen år precis bästa tiden att vakna ( om man ska till skolan ) För då är jag inte så trött. Jag har inte så mkt imot att gå upp då vid den tiden :) Idag händer det inte så mkt i skolan... men inte så många lektioner, skönt !
Det lev ett kort och trist inlägg !

 Men snart så kommer erica så jag är tvungen att dra ner ;)

pusspåer !

Raymond & Maria

åh vad jag älskar den här låten, jag lyssnade alltid på den här låten förut :)
Lyssna och njuuut !



Idag har jag inte gjort så mkt, bara legat i min säng. Jag är så himla trött hela tiden ! och jag vet inte varför "/ Men sen tvingade mamma mej att städa. Det var faktiskt nödvändigt om man ska ta sej fram i rummet. Men Alla vet ju att det kommer bli stökigt samma kväll ( för mej iaf ).
Joo juste. Jag hatar verkligen min granne! jag kan ju inte sova på kvällen för att jag hör allt han / hon säger. Och så spelar Han/hon JÄTTE hög musik -.- så "granne" om du läser detta, snälla skruva ned volymen så är du så snäll ( A) hehe

Ingen vill veta vart du köpt din tröja ! eller kanske ngn vill, vem vet :)

puss på er

M ♥ J


Älskar den här bilden ! ♥

Snart kommmer jennfer (http://jenniferlinnpersson.blogg.se) och kl 19.00 då ska vi på bio :) vi ska se benjamin buttons otroliga liv. många säger att den är bra. Hoppas att den är det ;) Pusspå er alla
bara så att ni vet så lskar jag flikkan till höger --- > på denna bilden :) ( tror det är höger ? )


provar lite nya designer...

hejhej !
nu är det så att jag inte riktigt klar med min design. jag prreovar lite hit och dit. Vi får se vart det leder :)
pusss så länge

lite bilder från lördag eftermiddag :) i sthlm

 på tåget <3

klicka för större bild ;)

mysiga gammla stan !

tack för en såå mysig dag ! pussss

Stockholm idag då :)

hejhej !
igår hade jag suuper mysigt med mina kompisar ! och snart om typ 1 h då ska vi åka ner till sthlm ! Jag känner mej jätte deppig med där sunkiga vädret ! Hate it ! :(
Igår tittade vi på en film som hete white chiks! super Bra ! Rekomenderar den om man vill skratta lite:)
jag ska lägga in lite bilder ikväll. om dagen idag och kvällen  igår !
ni får hard et så bra puss !

har inte skrttat så här mkt på läänge !





Igår var jag med dom där 4 :) vi hade verkligen jätte kul :) först gick vi hem till mej köpte bauetter och käkade dom hemma hos mej. Egentligen skulle vi till sthlm men det blev aldrig av. Vi hyrde en jätte bra film istället, som vi såg hemma hos jennifer ( jag sophie och albin tyckte den var bra, inte dom andra). och vi köpte ännu fler baguetter xD vi är galna! Sen tittade vi på filmen. Snackade i mellan xD Hade det mysigt. Sen åkte vi hem.
puss på den här dagen


Lite bilder jag hittade i gammla mappar, som jag hade i datorn. Älskar dom bilderna:)

 i Norrland

  min syster



lite sommar känsla från mej ! pusss

Slutkörd !

hejhej !
nu har jag precis tittat på satc :) Jag är verkligen så trött. Eftersom att jag och Erica  gick/sprang i 1 h :D Vi ska typ göra detvarje vecka i 10 veckor :) Vi får se om våran kondition har förändrats sen . För den är verkligen inte bra ( inte för mej iaf ). VI pratade en massa. Fick håll, vilade på busshållspltsen. HAHA. Nästa gång ska vi ba vila nr vi ska strecha på "omvändningen". Men jag hade ändå jätte kul :D puss på dagen och för att jag älskar erica <3
 remember that day ?

Bra om man är rastlös !

hejhej.
nu är jag innne på en sida som heter vetegirig.nu. Det är massor med test om t.ex filmer, musik mm. asså allt. Man kan skriva in vilken tv-serie som helst :)  Sen är det typ en fråge sport om den :) super kul !
Men nu ska jag fortsätta göra lite tester:)
pusspåå er ! <3


Håkan hellström vann guldmicken i p3-guld ♥

jaaaaaaaaaaaaaa :D
satte på tv:n och det var p3-guld. Håkan hellström vann ett pris. Bara för att han är grymmast ! :D
Nu spelar dom timbaktu ;) han är faktiskt jätte bra han med. Har en skiva med honom :)
liter bilder av håkan som ni får njuuuuuuta av :D


 Men nu måste jag dra. Jag och pappa ska titta på film ;) pusss

Ge mej sommar !


precis när jag klippt mej, ett halv år sen :)

hejhej alla bloggare !
nu sitter jag och titta på massor med gamla foton hos min pappa. Det är jätte kul för jag hittar såå himla gammla bilder på mej och min syster. jag hittade den där bilden oxå. som jag la in. Den var ganska cool eftersom solens strålar syns på bilden :)

Det jag längtar efter:
* romme
* västerås
* håkan hellström konsert
* thailand
* sammankmsten
* sommarlovet

Allt kommer bli perfekt ! :D me prommise !
nu ska jag dra för snart kommer det lite gäster.
puss

Varför måste jag känna så här ?

Nu när jag kände mej så glad igen. Så förstör du. Alltid ska du göra det. På grund av dej så blev mycket av mitt liv skit. Du är orsaken till allt. kan du aldrig lämna oss ifred. Men det kommer aldrig att hända, eller hur ? Varför....
Min tid behöver inte gå till dej, men ändå gör det de. bort från mitt liv

varför ?


Nu kan du få mej så lätt

 '
och jag vågade aldrig hålla din hand...
vi är inte sånna som i slutet får varann..
vem kysste Elinee bakom ryggen på...
finns det en plats i din värld för 2 ?
jag slängde bort nån slags vän!

älskar verkligen denna låt. och var tvungen att skriva ner lite meningar från låten !
pusss

Härliiigt


mmm.. me amor ! hahahhhhahaahhahahah endast jenniferlinn förstår -.-

hejhej alla bloggisar !
lovet är slut. Sitter här och "crying rivers" :( Men mitt lov var bra. Det ända lilla som ntevar bra var att Jennifer var i afrika Heeela lovet :( Men i fredags kom hon hem !! :) hon åkte hem till mej direkt så att vi fick mysa ordentligt dom sista dagarna på lovet ! jag hade köpt vår orginella kaffe glass ! mmmm..... Asså det finns ingen godare glass än den glassen. Vi äter alltid upp hela paketet ! heheh. vi e gotte grisar !
I Söndags så skulle vi egentligen åka på bio med några. Men vi skippade det. Så vi hyrde filmen terrotori. En krokodil film bästa ! :) elr den var inte så värst bra, men hyfsat iaf. Sen hyrde vi oxå försoning, Men den tittade vi inte på. utan Försoning tittade vi på igår (måndags) med albin och wille. Det är den värsta filmen någonsin! iiiiik titta inte på den.

pusspå dom här dagarna!

Her on city !

hejhej
nu har jag precis kommit hem rfån tjänsten med Talita :) åh, jag e verkligen så trött ! för igår blev det väldigt sent ! eller ska jag säga tidigt ( på morgonen ) hehe. Vi somnade typ kl 5 :) sen vakna vi 12 .

Det var så att igår kväll då skulle jag,vanessa, richard,  albin och oliver åka till Heron city :) så vi tog 3 bussen dit. När vi kom fram då va vi super hungriga så då köpte vi lite käk från donken. gott men onyttigt :( heheh^^ sen gick vi in i mmedia markt, tittade på mobiler lyssande på musik och sånt. Efter de då gick vi och köpte biljetter till filmen "Yes man" med jim carry . den var ganska bra :) men inte så super rolig. men helt okej.
den slutade typ kl 20.00 då gick vi till busshållplatsen. Men vi visste inte riktigt vilken buss vi skulle ta ! så vi gick på huddinge bussen. vi satt på den bussen i ungefär 40 min elr ngt. sen åkte vi tunnelbana hem. När vi kom till centralen. då skulle alla sova hos mej. så då gick albin och oliver hem till oliver för att hämta lite saker. jag vanessa och richard gick till filmkedjan.  vi hyrde 2 st skräckisar :S nu har jag börjat gilla skräck filmer jätte mycket. har sätt 3 st denna vecka haha <3
sen kom oliver och albin. Sen skulle vi dra hemmåt. då skulle vi egentligen åka buss. Men oliver och rick hade inga buss remsor ! ah, då var vi tvungna att gå hem ! iiiiik. Det var is kallt ju :S så jag och vanessa gick jätte fort framför dom haha. och killarna smällde smällare bakom oss. jag och vanessa frös ihjäl. I promisse!
när vi var vid mitt hus då hade jag ju inte portnycklarana med mej! Vi försökte ringa petja men han sov och mamma var på jobbet. Sen såg vi några i botten-våningens fönster och vi skulle precis kasta sten på den och fråga om dom kunde öppna till oss ( piiiiinsamt, kl var ju 23.00 och dom skulle säkert tro att det var ett gäng ungdommar som busade) men då kom ngn ut för att röka ! Tack ! hahah
när vi kom in i mitt rum då gjorde vi varm oboy till alla. för vi var som is tappar. Sen snckade vi massor. albin spelade på gittaren :) sen tittade vi på en skräk film ! iiiik var läskig den va :O abooooow ! men det var jätte kul.
sen spelade vi kort och pratade. Vi gick och la oss halv 5.

en väldigt lyckad kväll ! puss på er alla !
lite bilder:
 på donken :)
 på väg till huddinge
hemma hos mej, Albin whit the gittar (stavning)
 oliver :)'

nu måste jag verkligen skärpa mej med sena nätter ! men imrrn blir det oxå udantag */ men kul iaf :D

bubbliz in my mouth !



hejhej, ville bara sätta in dennna fina bild på lockiga vanessa :)
imorn ska vi bowla YEY !
men nu ska jag va med vanessa ;)

puss älskar er <3

Dagen med vanessa <3

hehej. Nu sitter jag i fotöljen i vardags rummet. håller på att skriva mitt 3:dje inlägg xD har precis chattat med Richard! han Är hemma från syrien ! JIPPI :D vi ska hitta på ngt i veckan :)

igår ´var jag såå trött men jag vaknade ändå halv tio eftersom det var möte. På mötet så träffade jag vanessa. Hon skule komma till mej efter det. SÅ då åkte hon hem packade och kom till mej. Vi skulle på stan och käka lunch. vi åkte buss till stan och jag tpog en burrito mmm.. finns det godare eller? svar : nej (A)
Sen köpte jag en puder oxå.
vi gick vidare till filmkedjan och hyrde två filmer "john tuker most die" och "valentine". j.t must die var en sååå bra komedi ! det var bättre än mean girls och hot chik ! i promisse. Valentinte var en riktig sckräck film! aboooow. vad vi blev rädda. Av masken :S Men än riktigt bra film om man vill bli rädd och rktigt tänka vem som är mördaren !
Sen bakade vi kladdkaka. Det var den bästa jag ngnsin jag gjort :D Sen snackade vi lite och vanessa fick skratt afall för jag berättade saker. heheh.
sen när vi skulle titta på Valentine sdå tände vi massor med ljus och åt pop-corn. Vi tittade på filmen på datorn eftersom att min tv-kontroll inte funkar. Men det var läskigare då. hehehe
tack för underbar kväll!
Älskar dej , VI hade super kul förutom att du skulle dra så tidigt på morgonen och väcka mej heheh!


 har gjort flätor hihi

Niko och Heidis Bröllopp ♥

hejhej, I lördags var jag på bröllopp världens snyggaste par gifte sej !
 vigseln
 brudparet <3
 tårtan
 så god tårta :o
 Bästisarna <3
 Robert (morbror) Med flickvän Daniella



sen åkte vi därifrån typ kl 23.00 . Men vi åkte inte hem utan vi åkte till skogshöjds hotell. Dit kom massor med folk från bröloppet. Det var så kul . Sen från skogshöjd gick vi hem :O med mina uuuuuber höga skor :S  jag fick såååå ont i fötterna :(
tack för detta underbara bröllopp Pusss

Västerås


Mina 2 underbara kusiner <3

hejhej.
jag har inte hunnit skriva så mycket under lovet för att jag haft mycket för mej :) Jag har vart i Västerås hos min moster och hennes familj :) Jag  har vart barnvakt åt min kusiner.
det har varit JÄTTE mysigt.
det är verkligen en underbar familj.
på nyår då kom vendela och vanessa dit. Det var jätte kul :) vi gick ut och smällde med nikke och andreas och elias och massor med andra.  Det var kul.
Sen har jag vart på stan, köpte finaste bröllops  klänningen :O och lös naglar (A) det såg äkta ut hehhe... sen fick jag låna mirkkas lack skor :) tack <3

puss på dom här 6 dagarna ! Älskar er alla som gjorde dagarna bäst ! <3

RSS 2.0