Nästan en obeskrivlig känsla



Håkan hellström
Sommar
Det gör mej glad

honom har jag inte glömt
när jag lyssnar på hans musik, då blir jag glad
jag blir fylld av minnen, dofter, ljud, ansikten
jag vill dansa
jag vill skratta
lyckan sprider sig



Så länge vi båda andas

Nu är jag hemma från bryssel! det var super kul att få träffa släkten där nere :) vi var på ett nöjespark och hade vattenkrig nästan varje kväll :D bara massa mys!

Jag har läst ut dom 3 böckerna nu!!!! Om jag kunde drömma & när jag hör din röst & ljudet av ditt hjärta. 1& 3  var bäst. 2 gillade jag inte alls eftersom att Edwar försvinner i boken och är bara med ungefär 100 sidor elr ngt. Nu håller jag på att läsa om 1&2. Det är dom ända böckerna jag faktiskt kan läsa om utan att bli utråkad! Längtar tills jag får tag i den sista boken "så länge vi båda andas". Åh bli galen är helt fast i dom !

Nu har jag precis pratat med sophie i en timme. Vi pratade om allt och inget! det var så kul att prata med henne. Fast än vi inte har träffats på länge så klickarde alltid mellan oss! Saknar dej tjejen <3

Idag ska jag bara ta det lungt och slappa är fortfarande trött eftersom vi kom hem igår kväll och jag gick och la mej ganska sent.

ni får ha det så bra

PUSS

Hejdå Sverige och bloggen, ett tag bara :)

Boken har verkligen fortollat mej (twilight). Jag kan inte sluta läsa!!! tar med mig den överallt. Tillochmed på toan (lite väl mkt information).  Så ikväll blir jag klar med "om jag kunde drömma" :) Tvån väntar sen :D
Ska åka till västerås, sen dalarna sen så bär det av till Bryssel!!
Pratade med Jennifer att hon hade kommit hem igen. Blev genast mycket glad över att hon är hemma.Har saknat henne massor.  Men nu ska jag ju åka iväg. Så då får vi vara när jag är hemma igen med massa choklad <3
Detta lär väl bli mitt sista inlägg. Vet inte om jag har tillgång till en dator där.
Ville bara skriva att jag redan saknar massor av personer som jag måste träffa efter min lilla resa. Speciellt min underbara vän Sophie som jag saknar enormt mkt <3 

all i wanna say is that they don't really care about us


ajuste jag har faktiskt klippt mig hihi ^^ - inte så viktig information, kanske kul att veta :)


PUSS


Twilight böckerna !!!

Dags att börja läsa twilight då :D har fått låna alla 3 st. Sist är då den 4:e .  Ska bli kul att läsa dom :D
1. Om jag kunde drömma. Special utgåva. Då är det 30 sidor extra om hur Edwar upplevde Bellas och hans första möte.
2. När jag hör din röst.
3. Ljudet av ditt hjärta


Bara att börja då :)

PUSS

Hej bloggen

hejhej!
Har inte orkat skriva nu på lovet. Men lite kortfattat vad jag har gjort :
Jag har vart med linda mesta av tiden, Vi har haftd et jätte kul. Hon har klippt mej dessutom så nu är jag korthårig :) Sen har jag vart med vanessa i min farsas lägenhet. Det har vart kul i veckan iaf :D
Nu ska jag städa sen kommer Linda hit och då ska vi dra ut igen :)

PUSS

Michael Jacksson♥

Rubriken talar ju för sig själv ♥

Igår blev vi bortbjudna till våra vänner. så det blev ganska sent. Vi somnade kl 04.00. Orkar inte skriva så mkt så kvälllen kommer i bilder !

 
 sötaste paret !!!




Kul hade vi :)

PUSS


Tecknet

Hej!
Jag hann inte skriva i torsdags eller igår ? :P Men iaf i torsdags då kom Jennifer och rickard hem till mej. Vi tittade på p.s i love you. Filmen är as bra, men det tyckte inte rickard. Sen stack rickard hem och jag, jennifer dansade till michael jacksson. Kan inte fatta attt jag gillar han nu när han liksom är död ! Åh, vad vi dansade !!! HAN ÄR GRYM.
Sen åkte vi på möte och efter det så kom rickard och albin. Vi spelade tecknet. Fy vad kul det va ! Såklart så vann vi tejer då. Men att spela kort det är så himla kul :)
Lite senare så tittade vi på en film "final call". Den var skit Spännande. 3 av 5 ger jag den filmen :)
Lite bilder


Massa KUL

hejhej!
Har inte hunnit skriva så mycket. Har haft fullt upp! sist jag skrev var typ för en vecka sen :)
Förra torsdagen åkte jag och min kära Vanessa till Hennes mormor och morfar. VI sov över hela helgen och på dagarna var vi på sammankomsten. Det var kul att vara på sammankomsten. Träffa vänner lyssna på uppigande tal.
Sen har jag badat med mina kompisar i malmsjön. Det  ar jätte varmt och skönt. Jag har vart med Linda och hon sov över. VI badade och bastade och hade det mysigt. Nu har jag bara skrivit lite huller om buller men jag hoppas att ni hänger med i svängarna :)
Idag så var min familj bjudna till Anita och Harald. Vanessas familj kom oxå. Jag och vanessa hade kul som vanligt och as garvade åt typ allt (fredagsmys).  Men det var super mys att vara där <3
Imorrn har  jag inget planerat kanske ska vara med några kompisar eller sova ut lite mer.
lite bilder om mina dagar:

 


PUSS

You make me rise when I fall



Nu sitter jag och tittar på filmen "min stora kärlek" den är ganska bra. Egentlien borde jag packa, men der orkar jag inte göra. Jag är så trött just nu,orkar inte göra mkt alls. Ska lägga mig i tid idag så att jag kommer upp imorgon :)

Men nu ska jag titta lite på tv sen ska jag sova!

PUSS

Onsdag - Molningt

Hejhej !
Nu har jag precis vaknat av min väkarklocka ^^. För jag är tvungen att städa rummet innan jag ska iväg och träffa Heidi. Har inte hunnit skriva inlägg men kan skriva att jag har sett baksmällan, och den var så himla bra ! tihih, vi skrattade typ hela tiden. Sen har jag badat en hel del med mina kompisar :) Det har vart så himla varmt. Men idag äre molnigt och det är ganska bra, för man behöver sånna här dagar oxå på sommaren.
Imorrn då ska jag och Vanessa till Anita & Harald (Vanessas mormor och morfar). VI ska soa där hela helgen det ska bli mys, Jennifer kommer oxå en natt :D.

Är vi inte för härliga !!! <3

RSS 2.0