En underbar sommardag med vanessa !!! ♥

idag har det var fantastiskt roligt !! först vaknade jag och fixade mej till mötet. Sen efter mötet då åkte jag jag jennifer albin och wille och bada. det var iskallt jag badade inte. sen åkte vi hem :)
Sen åkte jag till vanessa. vi köpte glass, GOTT !! när vi kom hem till henne så grillade vi. Sen började vi ta kort med systemkameran!! åh så kul det var. vi tog 300 bilder ... dom blev så coola och snygga !!! Nu kommer lite av dom. DEt finns på Facebook oxå :D













Dagen med dej vanesa var bäst !! älskar dej sötnos

Bråttom till bussen !!!

nu ska jag snart gå till bussen. kl är kavrt över 9. så jag har lite bråttom. jag ska ju fixa mitt hår. Hoppas att det blir fint. Jag kommer hem ikvälll och lägger ut en bild :) Ni får ha det så bra !!
PUSS

I ♥ Hairspray

Nu sitter jah i vardagsrummet och tittar på hairspray som är BÄST BÄST BÄST. Jag brukar inte tycka om musikaler så mkt. Men den här filmen rockar ju loss !
ikväll så ska jag ta bort mina flätor. Imorrn då ska jag fixa mitt hår!! jag kan lägga upp en bild på mej på söndag när mitt hår är färdigt :)
Nu ska jag dra.
PUSs


Without love, life is lika a seasons whit no summer
Wihtout love, life is rock'n' roll without a drummer
I'll be you forever. lalalalla - Hairspray

gårdagen (onsdag)

Hejhej alla bloggläsare :)
Nu sitter jag i sängen. Är heelt slut !! har gått så himla mkt idag.
Glömmde skriva i bloggen igår! Jag var iaf i Stockholm med Vanessa <3 Vi hade skit kul.
Vi snackade om massa saker på tåget om förra sommaren. Vad länge sen det var, fast ändå ganska nära. Jag och vanessa umgicks inte så mkt då tror  jag. Lite var vi iaf :) Men förr förra sommaren (2007) då var jag och vanessa hela tiden. Vi var alltid hemma hos mej, satt på min fönsterkarm och lyssnade på Fall out boy. Vi pratade alltid om killar. Vi köpte alltid choklad läsk och jucie fruit tuggummi. Vi skulle ha en klubb som hette Jucie fruit. HAHA <3 minnen asså :)
Tillbaka till igår då : Jag köpte löshår till mej som jag ska fixa på lördag. Färgen blev svart. Vi åt på donken och roligaste grejen hände haha.

Det kom in 2 syrianer (typ i 25-års åldern). Jag och vanessa skrattde precis åt en grej. Jag tittade upp mot dom för dom hade likadana tröjor på sig. Så en av dom ba :
-Skrattar du åt oss ?
- Nej det gör jag inte... Sa jag
Sen sa dom ngt på syrianska och satte sej bredvid oss. Den ena kille lutade sej frammåt mot mej och tog mina pommesfrites. (Haha jag höll på att dö av garv). Sen gav dom oss en hamburgare, men vi var så mätta så vi orkade inte äta den. (hahaahh åh vad kul det va, ni skulle vart där och sett)


Sen gick vi till toget och köpte jordgubbar och största vindruvorna, MUMS <3 på vägen hem somnade vanessa, hihi. Jag var helt slut när jag kom hem, men ändå orkade jag springa en runda :).

Ni får ha det så bra :)
PUSS

Den ända bilden på oss två som jag har på denna datan ;)


Mina och sophies soliga bilder <3

Efter skolan då var jag med sophie. Vi hade det verkligen så super kul!! Det var länge sen vi var. Vi tog massa kort men ska bara länga in vissa av dom :D


 



Älskar dej sophie, du gör mej glad glad glad :D<3

Men nu måste jag sova :)

Ni får ha det bra, för det ska jag ha :)
PUSS

Underbara soliga dag

Idag har jag gjort mycket. Hade bara 2 lektioner idag så då åkte jag vanessa, noli och maria till stan. Vi köte läsk och godis och satte oss på maren.
lite bilder




Så sööta ni är. Älskar er tejer har så kul med er <3

Låtar ni måste lyssna på :D

1. Veronica maggio - nöjd
2. Veronica maggio - havanna mamma
2. snook - Är det såhär det känns att vara lycklig
3. Håkan hellström - Nu kan du få mej så lätt
4. Håkan hellström - himmel blå himmel blå
5. Soulja boy - kiss me truth the phone

Bästa låtarna yey <3


Är det så här det känns att vara lycklig, det är inga problem (remix)



Älskar den här låten :)

Nu har jag duschat fräschat upp mej :) Väntar på att sophie ska komma. Lägger upp bilder sen på oss :)
PUSS


Mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem, men dom gör lika ont för det!

Fredags mys






Bästa reklamerna :D<3

Är så glad & Lycklig

hejhej !
Nu sitter jag här och är glad glad bara glad :D Jag ska köpa löshår imorrn eller nästa vecka och fixa det snart.
Fick reda på att en av mina bästa kompisar och jag ska göra en grej. Säger mer sen när det är fixat:) åh vad bäst det kommer att bli. Jag lyssnar på väldens bästa låtar och har bra feeling. Kan man bå bättre ?? NEJ! <3

Nu ska jag dra, ni får ha det så bra.
PUSS

Ben & Jerry

Nu sitter jag i Vanessas rum. Är super trött, känner mej fet och äcklig. Jag och vanessa har käkat as mkt med onyttig heter i helgen. hehhe <3 Ben & jerry glassenär bäst :D
Asså jag orkr verkligen inte skriva... hehe. Nu ska jag fortsätta att vara social med vanessa <3


PUSS och God natt ;)

underbar låt.



Jag har lagt in den här låten på bloggen flera ggr. Alltid lika bra  <3

Lyckad kväll

Godmorgon♥

Nu sitter jag här i vardagsrummet, mår så himla illa. Vanessa ligger och sover. Jag väntar på att mitt bröd ska vara klart. Mmm... mitt fullkornsbröd. Jag mår så illa eftersom jag bara ätit godis och läsk igår. Ingen mat.
Igår var det så himla roliiigt :D DEt var ganska mycket folk, typ 25 st. Super kul. Vi grillade dansade bastade och badade. Jag hoppa i med kläderna på, Dum som jag e'. Vi tittade lite på me lodifestivalen. BRA ATT NORGE VANN :D.
Vi kom hem kl 2. Snälla som dom va så följde dom med oss hela vägen hem till porten :) tack <3

Nu är mit bröd färdigt !!!
hejsvejs <3

Update

shulululu <3
Nu har jag precis fixat mej. Väntar på att vanessa ska messa mej att hon går från sej. Kommer säkert ta ett tag-.-. Idag vaknade jag runt 11 men jag var fortfarande as trött. Sov hos en kompis och annat folk var där. Dom ville aldrig sova! om man sommna så ritade dom med tuschpenna på en. SÅ jag somnade sent.
På dagen åkte jag och vanessa te stan. Jag köpte en ny jacka på MQ och solbrillor på å'hlens. Vanessa köpte också brillor :) VI satt på maren solade oss snackade om saker och ting, aktade oss så att inte fiskmåsarna bajsade på oss. Sen var vi tvungna att dra hem. Vanessa skulle få gäster och jag skulle typ sova xD. jag sov till kl 17.00 sen så fixade jag i ordning mej. VI ska ju till systrarna Perssons om  typ 1 timme.

JALLAH VANESSA <3

PUSS


God natt

Heej alla bloggläsare ♥

Nu har jag och morsan tittat på erovision semifinal (Kommer kanske missa lite på lördag).  Norge var jätte bra :) men jag hoppas att sverige kommer topp5 .  Inte för att låten är bra. Bara för att det skulle va kul.
 
Imorrn blir det skola igen. Ska fika med pappa efter skolan. Sen ska jag till en kompis som jag ska sova hos. På lördag ska jag och vanessa till Stan, ska köpa jätte snygga brillor :) Sen på kvällen då ska vi på typ fest.

sov gott <3

 

Det finns ingen snyggare än robert patinsson <3


Du är bara ett ansikte i mängden

Heej alla svampar och troll ! <3

Idag har det vart skola, hade sovmorgon!!! Imorrn blir det dock icke det eftersom att jag har omprov i spanska. Orkar inte plugga till provet vill bara ligga här med datan och titta på roliga klipp med Bjööörn Gustavsson :'(
Snart börjar greys anatomy !! så bra ;) åhh. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag bara hoppar till nästa ämne till nästa.... hmmh ingen feeling liksom... så nu ska jag lägga in en bild och bara plugga -.- oj nej går inte att plugga nu :O greys börjar! mohahhaha , nu har   jag en anledning att inte plugga, igeen !


Saknar min pussgurka sophie !!!!!


Minnen ♥

hahaah hitta dom här bilderna <3





åh, vad kul vi hade! VI sprang och ramlade på h&m :) Vi åt thaimat.
En Grej som vi as garvade på ! (jag lovar vi dog):

Jennifer sa: Var det fint på toaletten ?
Marre (jag) säger: Kommer inte ihåg det var så länge sen.
Vi 3: HAHAHAHAHAHA


Det är svårt att förklara vad vi menar. Men jag hoppas att ni tjeje kommer ihåg?? Det var ett år sen :O

Puss på alla nu ska jag sova till 9 imorrn ;)



Tisdag, igen...

Heej alla Snyggingar ♥

Idag har jag inte gjort så mkt förutom skolan då -.- jo jag har framkallat bilder från thailand :D super kul.. Sen harjag oxå framkallat bilder från skogan 1 maj och när vi hade picknick. haha. Jag ska köpa typ 2 album. Asså jag vet inte vad det är men jag vill bara fixa med bilder hela tiden. Nu så ska jag göra ett sommar album på alla kompisar ! Allt vi gör o.s.v. Förra sommaren hade jag inte tagit så många bilder. Men nu så SE UPP ALLA FÖR NU KOMMER JAG MED MIN KAMERA!!! :D

längtar till helgen. Vill sova ut. Men vi har sovmorgon till kl 10 imorgon !
På lördag så ska jag till Janine och Jennifer  Persson. Det ska bli super kul :) Sen har jag inget mer planerat ;)
Nu ska jag fortsätta titta  på Ugly betty, Sen kommer desperate hosewifes!! yey.


Saknar Thailand♥


Jag vet att jag har dålig humor. Mohahah


Ont i halsen :(

'

Denna bild tagen i Gambia :)

Jag har funderat på att kanske ta en blogg-paus. Vet inte riktigt än om jag ska göra det.

PUSS

Hej jag har tråkigt :)

Jag tittade på lite bilder och var tvungen att lägga in lite fina bilder på släkt och familj <3


 


 
 


Ikväll så kanske jag får en helt ny mobil eftersom att min har gått sönder 3 ggr nu. Eller så får jag en likadan som dom har lagat liksom! Men skriver ikväll om hur det går iaf ;)

summer 09



Visst blir man bara glad av denna bild :O soligt !!!
Var bara tvungen att lägga in denna super coola bilden på oss. Fatta att vi känt varandra i typ 1 år snart :O abooow ;) <3

Pusskram och bara för att vi är lite bäst !

:O

Tittade just i afton bladet och hittade detta :

Ät ost, grädde och bacon -
och bli 8 kilo lättare till midsommar.

Dessutom: du kan få friskare
hjärta på kuppen.

- Mättat fett är bra för kroppen,
säger professorn Fredrik Nyström

det låter nästan inte sant!! DEt stod att man skulle äta chokladceescake och bacon ALLT !! haha men kuul om det funkar. Tänker inte prova !! för tänk om det går heeelt snett XD hahah


Skogen 09

heej <3
åh det har vart så himla kul att vara i skogen. Fast det var iskallt hela natten och att jag inte kunde sova. Men det var super kul ! Roligt folk bra stämmning :)
Lite bilder :
 
här sov vi sedan. Men då va vi bara 5 st som sov där nere :)
 
Snyggingarna Persson <3

 
söta sophie

  sophie och Lisette

De va liiite bilder från skogen 09 !

Skogen idag

hejhej alla  !
åhh igår hade vi det så himla nice nice <3 jag och jenifer åkte hem till Albin. Rickard var oxå där. När vi kom dit så pratade  vi massa åt mackor chips:) tittade på jennifer på youtube eftersom hon är med  JOHAN PALMS video :O tänk jenniferlinnpersson  är med i videon! alla titta på den. :D <3
Vi vågade inte åka hem p åkvällen så lbin och rickard följde med oss till ronna sen så cyklade vi hem till jennifer därifrån. Vi kom hem kl 01.00. Vi var helt slut.

Idag så ska vi tälta i skogen! Det är ju 1 Maj :D Så det ska bli fett nice nice (varför säger jag så hela tiden ?). nu måste jag packa lite.
 

Puss på stjärten <3

RSS 2.0