cansado

Jag vaknade för 30 min sen. Jag som skulle vakna 10 och vända dygnet. Jag somnade halv 3 igår, jag kommer aldrig komma upp imorrn. Jag har hört att vi börjar 11 imorgon men jag tvivlar på det, hoppas men tvivlar. Jag hoppas att nästa vecka bara blir lugn med lite mys i skolan, inget seriöst liksom.
Idag ska jag åka hem till södertälje och städa mitt rum, det ser verkligen hemskt ut, så nu äre dags att städa. Jag har fått upp mitt blogg humör igen och det är kul att blogga, jag får  väl se hur länge det håller i sig.



pease out

Kommentarer
Postat av: Eveliina

Alexander Rybak är verkligen söt! :D Jag orkade inte gå upp egentligen, men jag tvingade mig själv. Så jag ska gå runt hela den här dagen och känna mig bakis (jag vet inte hur det känns, men ämdå;)) haha,

Jag har ingen aning om när skolan börjar, men jag skulle gissa på kvart i nio. men jag hoppas på elva på som du skrev ;) puss!

2011-01-09 @ 12:16:22
URL: http://eveliinass.blogg.se/
Postat av: jennifer

ja skittråkigt att vi inet kunde ses :( har ju saknat dig också mega mycket :(:(

visst ska vi börja träna snart också? Är lite taggad må jag säga. Har du gymmat under lovet eller tagit det lugnt bara? Hörde att du och vanessa var i västerås och hade skitkul! Vi seees. Pussssss

2011-01-09 @ 14:49:29
URL: http://jenniferlinn.blogg.se/
Postat av: Maya

Jag grät också i slutet av Young Victoria! :') Jag är bara på andra avsnittet av Svärdet & Spiran men snart ska jag nog ha titta klart på den ;) Ses imorgon!

2011-01-09 @ 19:25:32
URL: http://mmayaa.devote.se
Postat av: Eveliina

Jaa, haha det ända som jag blev nöjd över på No/Ma förra terminen var matten med de här trianglar och skit!

2011-01-11 @ 19:51:24
URL: http://eveliinass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0