Oj då

Väldigt dåligt bloggande!! typ en vecka sen! jag har typ inte haft tid att blogga. Men just nu hade jag det ;)
Igår var jag med Felippa. Vi kom hem vid fem tiden och käkade. Sen la vi oss i min säng och typ halvsov och snackade massa. Vi var skit trötta men stack ändå till affären för att köpa grönsaker med dipp, mmm! Vi köpte bullar oxå (:( "inte bra marre" sa mitt samvete!) men dom var goda haha. Så vi gick hem till mej för att hämta saft och en filt. Vi gick till ett berg och tittade ut över södertälje. Skrattade ihjäl oss och tog massor av bilder. Sen såg vi att klockan närmade sig halv 9 och vi ville inte missa idol så vi sprang hem till mig och skar grönsakern och gjorde dippen. Vi tittade lite på idol och snackade. Skit kul hade vi iaf, fast Felippa kanske fick ont i huvudet pga av mej :) mohahahah hämden e ljuv !!! love ya girl

Bilderna kommer in sen när jag lagt up dom på datan lite senare ikväll ;)

PUSS

Hemma hos rickard

Nu sitter jag och Felippa och väntar på Rickard och albin För dom har åkt och köpt hamburgare och kebab.
Vi skulle egentligen ha åkt och se Håkan på Grönan. Men det började regna så vi tänkte att det skulle vara bättre att gå på bio och se den nya Beck filmen. Så vi käkade på TACO BAR !! hehe. Men sen orkade vi inte vänta på filmen mer så vi drog hem till Rickard och nu sitter vi här och chillar snackar äter glass :) tyvärr har jag inte tagit några bilder från idag.

Nu ska jag vara lite social med mina vänner!
PUSS

Grönalund nästa

Nu har jag fixat mej klart för idag men har inte riktigt bestämmt mej vilken tröja jag ska ha. Vädret är ganska bra nu så mina sommarskor får jag annvända en sista gång och vad är bättre än annvända dom en sista gång på Håkan liksom :) första skulle ganska många upp men nu ska tydligen nästa ingen upp förutom Jag Rickard och Albin. Men kul bilre iaf :D

Ha det bra för det ska jag ha ;)


PUSS

AHHHHHH

Min data har ryck så jag kan inte logga in på Facebook !

SNYFT


Gossip girl

Nu sitter jag och tittar på gossip girl !! Som är super bra. Jag har också precis Lockat mitt hår, skulle bara prova ;) Imorrn blir det Håkan Hellström på grönalund!! Det ska verkligen bli jätte kul. Efter det kanske Amanda ska komma. Men måste ringa henne och höra om hon har blivit frisk  ;) Och På söndag är det sammankomst!
Nuuuuu har jag inget mer att skriva om.



Ha det bra
PUSS

Jag + Kondition = Inte bra

Nu sitter jag i vardagsrummet. Är otrolig trött, *gäsp.  Hade konditions träning idag. Och nej, jag har ingen kondition. Jag slutade vid fyra tiden så jag och felippa stack hem till mej för att äta lite. Sen stack vi ner till stan och tittade såklart på skor :D Jaa! nu vet jag typ vilka jag ska ha. Alla inlägg om skor, sorry, men det är kul att skriva om mina sko problem. Don't read my blog if you don't like it :) !

Min data har ryck igen och kan tyärr inte lägga upp bilder.

Ha det bra
Kram banan

RSS 2.0